ΕΛΛΗΝΙΚΆ

Μοναδικός Συνδιασμός Ομορφιάς

αποκλειστικά στα fairy nails της Ρόδου

Οι ομάδα Fairynails

Rafaillia Κ.

Rafaillia Κ.

Με λένε Ραφαηλία και ασχολούμαι με την κομμωτική αρκετά χρόνια. Πιστεύω πως ένας καλός κομμωτής είναι αυτός που μαθαίνει καθημερινά, εκπαιδεύεται συχνά μέσα από σεμινάρια και που καταφέρνει να κάνει τους πελάτες να φεύγουν με χαμόγελο. Αυτός είναι ο στόχος μας στα Fairy nails.

My name is Raphaelia and I ama hairdresser for several years. I believe a good hairdresser is the one who learns daily, often gets trained through seminars and manages to make customers leave with a smile. This is our goal at Fairynails.

Σας ακούμε και δημιουργήσαμε μαζί σας το κατάλληλο περιβάλλον αναζωογόνησης

0

ΣΤΥΛ ΝΥΧΙΩΝ

0

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

0

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Fairynails Nail Bar

Ένας πολυχώρος ομορφιάς με ιδιαίτερη αισθητική, στυλ και λειτουργικότητα που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Ένα ακόμα "μαγικό ραβδάκι" της διακεκριμένης αλυσίδας περιποιήσης άκρων και μαλλιών, το fairynails δημιουργήθηκε για να σας καλομάθει με τις υπηρεσίες του. Στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, το fairynails είναι το ιδανικό μέρος για να ανανεωθείτε από την κορυφή ώς τα νύχια!!

Fairynails Hair Salon

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού μας και γνωρίστε μιά ξεχωριστή εμπειρία για τα μαλλία σας. Ανανεώστε την εμφάνισή σας στο χώρο του κομμωτηρίου μας και απολαύστε τις μοναδικές θεραπείες μας μανικιούρ-πεντικιούρ. Με γνώμονα την προσήλωση στους κανόνες υγιεινής, την ποικιλία στις υπηρεσίες μας και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, στόχος μας είναι η ικανοποίηση όλων των επιθυμιών σας.
Γιατί σας αξίζουν τα καλύτερα!